maanantai 7. elokuuta 2017

Yks juttu nimeltä ELÄMÄ

Niin se vaan arki ja työelämä nielaisi minutkin jälleen koko kesäksi. En ollut suunntellut kesääni siten, että rehkisin töissä, ainakaan 3 vuorotyössä. Suunnittelin ottavani rennosti ja tekeväni keikkaa silloin tällöin.  Mutta eipä se mennytkään niin,  turha siis suunnitella liikaa. Elää vain hetkessä, tekee päätöksiä mitkä tuntuu siinä hetkessä hyviltä ja oikeilta.  Toisesssa hetkessä voi sitten tehdä päätöksen olla tekemättä niin. Pyydettiin jatkamaan elokuun jälkeen, en suostunut kuin puolella työajalla. Kaksi kuukautta riitti oravanpyörässä muistuttamaan siitä miten en halua enää elää.

Elämä täynnä valintoja. Voisi ajatella että toiset niistä on vääriä ja toiset oikeita. Tai sitten voi ajatella niin, että ei ole vääriä valintoja on vain valintoja eikä ne ole koskaan vääriä. Tämän viisauden jakoi taannoin ystäväni minulle uskomattoman laajasta viisaus aarrearkustaan <3

Eihän se elämä mennyt alunperinkään  niinkuin suunnitellin. Opiskelin toimistoalalle ja työskentelin pari vuotta alalla. Hyvä työpaikka, hyvät edut ja hyvä palkka. Äitiysloman jälkeen pyysivät palaamaan, en palannut koska kuuntelin sydäntäni joka sanoi että ala ei ole minun juttuni. Lähdin opiskelemaan hoitoalaa. Sain vakityöpaikan josta olin onnellinen. Avioeron myötä ajattelin ensin että että onneksi sentään joku pysyy, on sentään vakityö. Jotain tapahtui  siinä että uskalsi muuttaa kaavaa, siinä menikin koko elämä uusiksi.  Irtisanouduin vakityöstäni 9-vuotta sitten enkä ole sen koommin vakituisen työn perään haikaillut.

Olen ollut niin monissa  työpaikoissa ja kohdannut paljon ihmisiä, joilta olen oppinut paljon. Olen tehnyt rohkeita ratkaisuja ja valintoja. Mutta niiden kaikkien kokemusten kautta olen oppinut ja kasvanut ainakin metrin :)

Olisihan sitä voinut valita toisin. Tehdä työtä johon ei ole enää mitään annettavaa tai raha olisi ollut ainoa motivaattori.  Olisi sitten vaan kärsinyt hiljaa ja esittänyt onnellista.
Elämä on siis aina valintoja ja  jokainen itse valitsee miten sen elää. Voi elää suunnitelman mukaan tai ilman. Itse taidan jatkaa valitsemallani tiellä, eli ilman ;)  on se niin paljon jännempää :)


PS.En ole koskaan kokenut olevani erityisen luova ihminen.  Nyt ymmärrän että tämä elämäntapa jos mikä vaatii melkoisesti luovuutta.    Mutta niinhän se on että kun elää siten miten oikeasti haluaa löytyy aina ne keinot <3


Ihanaa loppu kesää sinulle <3 nauti elämästäsi suunnitelmalla tai ilman <3Rakkaudella Isa Annika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi