sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

KOHTI UNELMAA

Nyt mennään vauhdilla kohti uusia tuulia elämässäni. Tämän oman kehon kautta aloin miettiä miten kokonaisvaltaista hyvinvointimme on.. Sehän koostuu henkisestä sekä fyysisestä hyvinvoinnistamme ja nehän toki vaikuttavat suuresti toisiinsa. Tätä pohtiessani päädyin miettimään mistä itse saisin apua kehon kanssa kun se on niin jumissa. Piuhat alkoivat yhdistyä pikku hiljaa tässä asioita miettiessäni. Olen alkanut ymmärtää että länsimainen lääketiede ei meitä oikein pysty auttamaan.
Lääkkeillä voi hoitaa ainoastaan seurausta mutta ei syytä. Olen toki juossut  paljon vuosien aikana monissa paikoissa hakemassa apua itselleni kuten OMT:llä (ortopedinen manuaalinen terapia),  fysikaalisessa hoidossa, OT:lla (osteopaatti) sekä hieronnassa. Avun on saanut hetkeksi mutta aina samat ongelmat tulevat vastaan. En halunnut enää kokeilla sitä polkua vaan jotain aivan muuta. Olen käynyt monia kertoja energiahoidossa mutta en ollut asiaa niin kovin paljon fyysistä kehoani ajatellen.
Googlettelin netissä ja löysin energia hoitaja koulutuksen Suomen energiahoitajat sivujen kautta.

Kiinnostuin heti! Olin kuullut heistä kyllä mutta silloin ajattelin että ei se ole minun juttuni. Tutkittuani tarkemmin ymmärsin että heidän koulutuksensa vastaisi juuri minun ajatustani kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnnista. Ilmoittauduin siis oitis mukaan.

Ensimmäinen osio oli fyysisen kehon hoito. Uskomatonta mikä vaikutus sillä on ollut itseeni. Olen saanut korjattua monia virheasentoja joita minulla on ollut pitkään. Eräänä päivänä katsoin ryhtini joka on ollut hyvin etukumara niin että hartiat tulevat liian eteen. Nyt ne ovat asettuneet oikealle kohdalleen ja oikeastaan sen vasta tajuaa miten virheellinen asento onkaan ollut. Innolla odotan seuraavaa osiota joka on toukokuussa.

Minut valittiin myös mukaan TE-toimiston yrittäjävalmennuskurssille joka alkoi viime maanantaina. Opittavaa on paljon, kurssi kestää 6 viikkoa. Valmennus porukka on aivan mahtava samoin koko ryhmä. Koko porukka kannustaa yhdessä sinua uskomaan unelmiisi <3
Samoin kuin antaa hyviä vinkkejä ja neuvoja mitä on hyvä ottaa huomioon yrityksesi kannalta.
Kouluttajat jakavat rakkaudella tietoaan meille, tapa jolla
he itse ovat yrittäjiä tekee vaikutuksen, heille yrittäjyys on
sydämen asia.
En ole siis  koskaan ollut yrittäjä, suvussani on vahvoja yrittäjiä monen sukupolvien takaa. Katsellessani aikoinaan yrittäjyyttä tyttären ja vaimon silmin ajattelin että minusta ei koskaan tule yrittäjää. Ei siksi että en olisi sisimmäsi juuri sitä
halunnut vaan siksi että se mitä se yrittäjyys näytti ihmisille tekevän. Heistä tuli yksinäisiä ja veätytyneitä sekä paineet ajoivat etsimään helpotusta päihteistä.
Nyt päätin uskaltaa murtaa tätä vanhaa ajatusta siitä mitä yrittäjyys minulle edusti. Päätin uskaltaa katsoa mitä valmennus tarjoaa ja jo viikossa ymmärrän, että kaikkea uutta pitää opetella ja harjoitella. Kukaan ei synny yrittäjäksi, mutta  harjoittelemalla voi oppia taitavaksi ! Ja minä olen päättänyt opetella <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi