keskiviikko 22. helmikuuta 2017

ROHKEUS

Tein ison elämän muutoksen hiljattain, niinkuin kerroinkin muutin "maalle".
Tämän tein osaksi myös siksi että sain mahdollisuuden samalla päästä irti oravanpyörästä missä elin sekä  samalla sain tilaa löytää oman itseni. Oravanpyörässä jossa olen elänyt vuosia ymmärsin, että ihmisellä ei aikaa eikä resursseja ihan oikeasti pysähtyä ja kuulla omaa sisintään.
Sisintä joka on niin peittynyt kaikkeen siihen mitä sinulta odotetaan, vaaditaan,

siitä mitä muut ovat tai mitä sinun tulisi olla ja haluta. Se on peittynyt kiireeseen, väsymykseen ja uupumukseen. Minun sisin alkoi vaatia minua toimimaan toisin, tuntui että nyt on pakko lähteä ei voi odottaa enää hetkeäkään.


Hiljaisuudessa, rauhassa, kosketuksessa itseeni, luontoon olen hiljalleen saanut kosketuksen sisimpääni, siihen oikeaan minään joka on ollut monen opitun kuoren alla.
Vaatii rohkeutta kuunnella sisintään.  Henkinen matka mitä olen viime vuosina tehnyt on ollut melkoisen pelottavakin välillä. Sisimmästäni on noussut asioita joita olen toistuvasti kyseenalaistanut  ja jotka olen  pistänyt syrjään kertoen niille että ne ovat ihan pähkähulluja :) Nyt nämä ajatukset, kuiskaukset ovat vahvistuneet ja  vaativat  päästä ulos. Alan ymmärtää että en ovat tarkoitettu minun polulleni ja minun tehtäväni  on annettava niiden tulla sellaisena kuin ne tulevat.

Paluuta ei enää ole, minä en voi kontrolloida niitä.
Olen alkanut ymmärtää että on uskallettava olla rohkea ja kuunneltava sisintään, sen mitä se meille kuiskii vaikka se tuntuisikin miten pelottavalta. Silloin kaikki se mitä tapahtuu, tapahtuu kuin itsestään.Minusta on alkanut tuntua siltä että,  hei, mähän elän nyt MUN elämää <3


Minulla on unelma. Visioin paperille haaveeni, Siitä tulee minun unelma karttani <3
Tekiessään joutuu hieman miettimään, että mitä se unelma oikeastaan pitää sisällään,
En kuitenkaan halua tehdä luomustani niin valmiiksi suunnitelmaksi
ettei sillä olisi tilaa muokkautua tulevaisuudessa sellaiseksi mitä nyt en pysty edes kuvittelemaan.siksi haluan antaa unelmalle siivet <3


Katson luomustani ja se alkaa tuntua jotenkin enemmän konkreettisemmalta.
Heti seuraavana päivänä alan ottaa rohkeasti askeleita uudella tielläni. Tiellä joka on minulle tuntematon, mutta kun pääsen alkuun huomaan miten varmalta minusta alkaa tuntua.
Matka kohti unelmaani on alkanut <3

Muista unelmoida <3
Rakkaudella Isa Annika3 kommenttia:

  1. Paljon uusia elämyksiä, onnea ja riemua kaikkeen tulevaan ystäväni❤

    VastaaPoista
  2. Paljon uusia elämyksiä, onnea ja riemua kaikkeen tulevaan ystäväni❤

    VastaaPoista

Kommentoi