torstai 11. helmikuuta 2016

Uusi alku

Olen haaveillut tästä monesti, mutta melkein 4 vuotta siihen meni. Itse asiassa sain kipinän ystävältäni, joka alkoi pitää omaa blogiaan. Eli tässä ollaan taas :)

Uskotteko, että on vähintäänkin mielenkiintoistaa ja hupaisaakin lukea juttuja 4 tai 5 vuoden takaa. On vaikea pukea sanoiksi teksteistä välittyvää tunnetta ja ajatella itseään tänään.
On kuitenkin hyvä nähdä menneisyytensä, lukea fiiliksiään ja pohdintojaan joita on tuolloin ajatellut. Niistä saa tekstien kautta kiinni konkreettisemmin siitä mistä on tullut. Vaikka olen oppinut paljon ja kehittynyt oivaltamisien lisäksi huimasti ei se tarkoita vielä sitä ettei aina olisi kehitettävää ja uutta opittavaa. Jokainen parisuhde jossa olen ollut on opettanut minulle asioita itsestäni.
Ne opettivat minua myös näkemään sen mitä minä tarvitsen ja minkälaisen miehen tarvitsen. Tänään sellainen mies seisoo rinnallani <3
                                 Lapseni ovat jo varttuneet, nuorinkin jo lähes 18-vuoden ikään. On ollut aikoja jolloin olen pelännyt selviääkö nuorimmainen oikealle tielle? Löytääkö hän sen oman polkunsa, joka tuntui niin takkuiselta ja rapaiselta. Nyt voin jo huokaista ja todeta, että kohti oikeaa polkua ollaan menossa <3
On pitänyt osata luovuttaa ja päästää irti lapsistaan, tuskaista ja joskus liian riipaisevaa tosin välttämätöntä monesti.
Uuden ammatin myötä kuvittelin, että lompis loikkaan uuteen työhön. No ei se ihan näin helposti ole mennytkään. Hakijoita on paljon ja hakeminen käy lähes työstä. Haastatteluun pääsy tai mahdollisuus työpaikan saannista käynnistää prosessin jossa kärsivällisyyttä koetellaan, kun odottaminen on LIIAN jännittävää =D enrgiaa menee kun pitää katsoa puhelinta koko ajan tai kytätä sähköpostia.

Olen pyytänyt, toivonut ja rukoillut :
ANTAKAA nyt mulle joku työ, KIITOS
Käväisi jo mielessä, että ihan tosi hei ettekait tarkoita tällä, että mun todella pitäisi vielä OPETELLA kärsivällisyyttä?
Miettiessäni menneisyyttäni koen että sitä on tullut kyllä mun kohdalla tarpeeksi, eikö?

Näillä fiiliksillä lähdetään uuteen alkuun <3 tervetuloa mukaan

2 kommenttia:

Kommentoi