keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Vahva nainen

Olen kovasti tehnyt töitä vuosien ajan itseni kanssa, jotta olen oppinut arvostamaan itseäni. Itsetunntoni oli nuorempana todella heikko enkä oikein tiennyt mitä halusin.
Nyr tiedän mitä haluan, tiedän kuka olen ja minne kuuluun. Arvostan itseäni ja itsetuntoni on hyvä Tunnistan vahvuuteni ja heikkouteni päivä päivältä paremmin ja pyrin kehittämään itseäni koko ajan. Tämä kaikki on vienyt monta vuotta, siihen ei ole tultu taikasauvan heilautuksella. Olen vahva mielipiteissäni, mutten ehdoton. Otan aina muutkin huomioon ja osaan kuunnella myös muiden mielipiteitä. Jos huomaan, että ehkä olin väärässä, myönnän sen ja osaan myös pyytää anteeksi. Saatan tehdä asioita ajattelemattomuuttani, mutten koskaan loukkaa ketään tarkoituksella. Osaan sanoa jos itse loukkaannun, vaikkei asia olisi suuren suuri, tällä vältyn siltä etten kerää itseeni turhaa vihaa. Minussa on varmasti paljon sellaista mikä ärsyttää muita, mutta kestän kyllä jos siitä sanotaan minuule. Oikeastaan toivon, että sanotaan, kukaan ei voi tietää missä tekee väärin jos siitä ei sanota. En siis ole oppinut lukemaan kenenkään ajatuksia : )

Onko se uhka miehelle, kun nainen arvostaa itseään?? kokeeko mies jotenkin huonommuutta, kun nainen on vahva ja tietää mitä haluaa??? Vai onko se vain uhka huonolla itsetunnolla varustetulle miehelle?? Onkohan muunlaisia miehiä olemassakaan...sellaisia jotka eivät odota koko ajan että vaimo pönkittää heidän itsetuntoaan ja ihailee ja kannustaa. Ja  jos tämä pönkittäminen loppuu, niin olet kylmä nainen. En ole vielä valmis luopumaan ajatuksesta, ettei muunlaisia miehiä muka olisi olemassa : )

2 kommenttia:

  1. Ihanaa miten sä oivallat asioita ja kasvat ja muutut (: Oot oivaltanut mikä suuri henkinen viisaus sussa asuu kun vaan pysähdyt kuuntelemaan sitä. Varmasti on olemassa myös erilaisia miehiä kysymys kuuluukin Missä ne luuraa? Voi olla ettei niisä paikoissa mistä niitä yleensä etsitään... (:

    VastaaPoista
  2. onneksi ei tarvitse etsiä, kyllä se sitten vastaan tulee jos on tullakseen, kun aika on oikea : ) ei tässä kiirettä ole

    VastaaPoista

Kommentoi