maanantai 18. huhtikuuta 2011

riitele rakkauden tähden

Luin jälleen hyvin ajatuksia herättävän kirjoituksen
http://www.rakkaudeksi.fi/artikkelit/parisuhde/riitele-rakkauden-t%C3%A4h

Tärkeä taito, mutta ei mitenkään itsestään selvää että monissakaan parisuhteissa riideltäisiin, ainakaan rakentavasti. Monet välttelevät riitelemistä, ei viitsitä sanoa pikku asioista, joista sitten muutamassa kuukuadessa tuleekin melkoisen suuri. Aikanaan  jos ja,  kun saa sanottua ulos "pienen" asiansa, se onkin jo muuttunut niin suureksi loukkaantumiseksi, että tuleekin sanottua jo paljon muustakin kuin mikä tämä alunperin "pikku" asia oli. Empä enää ihmettele miksi pariskunnat ajautuvat etäälle toisistaan, eivätkä enää keskustele asioista. Jos elää monta vuotta tällaisessa liitossa ei tarvitse ihmetellä miksi loppujen lopuksi on vain yksinkertaisesti helpompi erota.

3 kommenttia:

  1. Toi on kyllä totta...mä teen just tota! En viitsi huomauttaa joka pikku-asiasta ja sitten PADAM! (:

    VastaaPoista
  2. mä itse olen opetellut tosta pois ja onnistunutkin siinä : ) nyt vaan enää ei tule niitä himo raivareita, joissa homma lähtee aivan käsistä ; ) tää sama pätee muihinkin ihmissuhteisiin ei pelkästään parisuhteeseen!! harjottelemisen arvoinen asia, suosittelen : )

    VastaaPoista
  3. Rehellisyys ja suoruus on kaikista ihanteellisin vaihtoehto, silloin ihmisten väliin ei jää mitään "kitkaa". Mä pyrin sanomaan kaiken aika suoraan, mulla on vielä vaan siinä tavassa sanoa harjoiteltavaa. :)

    VastaaPoista

Kommentoi