perjantai 8. huhtikuuta 2011

lähelle on pitkä matka

On helppo nähdä toisissa virheitä, muttei itsessään...monesti luulee toimivansa itse ihan oikein jossakin tilanteessa esim. parisuhteessaan. Hetken mietinnän jälkeen saattaa (jos oikein osaa katsoa) huomata, ettei se ehkä pidäkkään paikkaansa. Nämä oivallukset ovat joskus kullan arvoisia : ) koska jos emme osaa muuttaa omaa käytöstämme niin kuinka toinen voisi muuttua?? muuttuminen ei tietenkään ole helppoa siis käytännössä, koska vaikeassa tilanteessa sorrumme samaan tuttuun kaavaan kuin aiemmin...

Kun erosin päätin etten tee seuraavassa suhteessa ainakaan samoja virheitä, jos virheitä tehdään niin tehdään nyt sitten edes toisenlaisia. Noh, kuinkas kävikään??? Sorrun aivan samaan kaavaan kuin ennenkin ja aiheutan itselleni dramatiikkaa ja ahdistusta . Tämän kaiken saan aikaiseksi ihan itse : )
Onneksi tämän tajuttuani osaan hymyillä ja todeta, "mä tarvitsen jonkun aikuisen sanomaan tällaisessa tilanteessa ne oikeat sanat! " Sä ylireagoit!!!!
koska yleensä käy niin että olen jo päättänyt kuinka asia on ja jos ja, kun kerron siitä jollekkin naispuoliselle ystävälleni, hän lähtee mukaan tähän, TOTTAKAIT! Niinhän me naiset tehdään, tuetaan ja ymmärretään toisiamme varsinkin jos kyseessä on typerä mies joka ei ymmärrä meitä :)

Lopputulos on,  että totuus on monesti ihan toinen, kuin millaiseksi sen on itse kehitellyt.

2 kommenttia:

  1. Hienoja oivalluksia ja hienoa et uskallat niistä yleisesti kirjottaa. Liityn lukijaksi :)

    VastaaPoista

Kommentoi